Skip links
Drvena ulazna vrata
Drvena unutrašnja vrata

Drvena vrata
Crna Gora

Izbor vrata je važan jer birate dio vašeg doma u narednim decenijama. Zato je dobro da obratite pažnju na sve aspekte pri izradi vrata, jer želite da kada ih jednom odaberete i kupite, to bude kvalitetna stolarija koja će krasiti vaš dom i o čijem održavanju nećete mnogo da razmišljate.

Namještaj po mjeri
05

Kvalitetni materijali

Da bismo bili sigurni da su svaka vrata koja napravimo po mjeri visokog kvaliteta kojom se vodimo u proizvodnji, biramo samo najbolje materijale za sve modele naših vrata. Zbog toga možete biti sigurni da pri izboru vrata iz bilo kog cjenovnog ranga dobijete proizvod koja će vas služiti godinama bez ikakvih promjena. Ključne dijelove vrata standardno izrađujemo od drveta smrče ili čamovog drveta, a na zahtjev klijenata i od drugih vrsta drveta, a okovi koje ugrađujemo su od poznatih proizvođača visokog kvaliteta.

Širok izbor dizajnerskih rješenja

Pored kvaliteta naših vrata, na vrhu prioriteta nam je da ispunimo sve vaše dizajnerske zamisli i isporučimo proizvod koji se najbolje uklapa u estetiku vašeg prostora. Zato vam nudimo veliki izbor rješenja i mogućnost korišćenja različitih materijala kao ispunu za vrata, razliku u dubini izmedju okvira i ispune kako bi se izbjegao jednoličan izgled, kao i veliki izbor pokrivnih boja. Izbor kvake je veoma bitan, stoga na njega volimo da obratimo posebnu pažnju, nudimo vam veliki izbor kvaka kako biste do svakog detalja uskladili vrata sa vašom zamisli.

Kvalitetni okovi

U naša vrata se ugrađuju različiti tipovi okova, počevši od klasičnih trokrakih šarki preko brodskih koje su najčešće i najmodernije rješenje, pa do skrivenih šarki koje su ukopane u zid i čine da krilo izgleda kao da lebdi u vazduhu. U krila ulaznih vrata ugrađujemo trokrake šarke koje su predviđene da nose veće težine. Za vrata koja izrađujemo koristimo samo okove najpouzdanijih proizvođača kako bi naši kupci bili sigurni da će vrata biti dugotrajno funkcionalna i sigurna.

Dugotrajnost

Kao firma koja se decenijama bavi izradom drvene stolarije i namještaja, pouzdanost, kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda nam je na prvom mjestu. U svaka vrata koja napravimo ulažemo ne samo najbolje materijale na tržištu, već i naše znanje i iskustvo kako biste dobili tačno onakva vrata kakva želite u svojoj kući, hotelu ili poslovnom prostoru. Već decenijama samo prvi izbor u Crnoj Gori kada je u pitanju drvena stolarija i namještaj, zato što se apsolutno prilagođavamo našim klijentima i izrađujemo stolariju vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cijenama.

Drvena vrata
Drvena stolarija

Panel Doors

Ukoliko tragate za modernim vratima pristupačne cijene, a dobrog kvaliteta, vaš izbor svakako treba da bude Panel Doors model vrata. Štok vrata napravljen je od drveta i obložen medijapanom u istoj teksturi kao i krilo vrata, a drveni okvir im daje čvrstinu. U ovaj model vrata ugrađujemo okove po vašem izboru, a takođe vam je dostupan i veliki izbor kvaka. Panel Doors model lako je uklopljiv u estetiku vašeg doma, jer se obloge za vrata mogu izrađivati prema različitim dizajnerskim rješenjima i u boji koju vi zamislite. Ovo je naš najprodavaniji model vrata zato što naši kupci prepoznaju dobar odnos cijene i kvaliteta pri kupovini. Panel Doors će zasigurno odgovarati svakom stilu vašeg prostora, a mi vam garantujemo izdržljivost, dugotrajnost i kvalitetnu izradu.

Drvena Vrata
Drvena stolarija

Wood Plus

Ako ste u potrazi za vratima koja će objediniti moderan dizajn sa kvalitetom tradicionalnih drvenih vrata, naš model Wood Plus je pravi izbor za vas. Ova vrata su u potpunosti napravljena od drveta, što ih čini čvrstim, kvalitetnim i ekološkim izborom, a fleksibilnost dizajnerskim rješenjima čini ih estetski poželjnim modelom za svaki prostor. Ukoliko se odlučite za tradicionalnu boju drveta, vrata se mogu farbati transparentnim bojama kako bi se istakla prirodna tekstura drveta na njima, ali ukoliko tragate za kvalitetnim drvenim vratima koja će biti modernog dizajna i boje, postoji opcija korišćenja pokrivnih boja. Još jedna od prednosti ovog modela je mogućnost da se ispuna vrata radi u više varijanti, zavisno od vašeg zahtjeva. Ova vrata su jedna od najboljih na tržištu Crne Gore prema gotovo svim parametrima, a mi vam garantujemo dugovječnost, kvalitet, kao i preciznost u izradi.

Drvena vrata
Drvena stolarija

Decor Match

Decor Match model vrata jedinstven je na tržištu Crne Gore zbog mogućnosti da se ispuna napravi od istih materijala od kojih se pravi i ostatak namještaja u vašem domu, hotelu ili poslovnom prostoru. Odabirom ovog modela kompletiraćete dizajn svog enterijera, a sama vrata će dodatno naglasiti materijale iskorišćene u ostatku prostora. Okvir Decor Match modela izrađujemo u jednoj, a ispunu u drugoj dubini i na taj način izbjegavamo jednoličan izgled, a drvo koje koristimo za sve vitalne djelove vrata se u zavisnosti od ispune farbaju različitim bojama ali i tehnikama farbanja, kako bi se postigla ista tekstura koju ima ispuna. Pri izradi ovih vrata ispunjavamo sve vaše ideje vezane za jedinstven dizajn koji ste zamislili, a u isto vrijeme možete biti sigurni da koristimo samo najkvalitetnije materijale i okove, kako bi finalni proizvod ispunio sva vaša očekivanja.

Drvena Vrata
Drvena stolarija

Pure Wood

Pure Wood model su vrata vrhunskog kvaliteta koja izrađujemo od punog drveta. Štok vrata i lajsne su od punog drveta, a okvir pravimo od punog drveta smrče, dok je ispuna napravljena od vodootporne lamerilane sibirske breze. Na ovaj način osiguravamo da model ima dinamiku i različitu dubinu elemenata i izbjegavamo uobičajeno ravan izgled vrata. Zbog svog kvaliteta i voodotpornosti, Pure Wood model je idealan izbor za kupatilska vrata i vrata koja su izložena izazovnim uslovima. Ukoliko želite da istaknete god i boju drveta, vrata se mogu premazati transparentnim bojama, a imate i opciju uklapanja vrata u jedinstveni dizajn vašeg prostora odabirom nekih od pokrivnih boja. Odabirom ovog modela za svoj dom, hotel ili poslovni prostor svakako nećete pogriješiti, garantujemo isporuku kvalitetnog, dugotrajnog i modernog proizvoda koji odgovara vašoj zamisli.

Drveni prozori i balkonska vrata - Drvena Stolarija Crna Gora
01
Drvena Vrata
Drvena ulazna Vrata
Crna Gora

Želite li da opremimo i vaš stan? Kontaktirajte nas!

Namještaj po mjeri

ORION D.S.

Broj telefona

E-mejl za detaljan upit

Koristimo „kolačiće“ kako bi pružili što bolje korisničko iskustvo.
Explore
Drag