Skip links
Kuhinje po mjeri
Ormari po mjeri
Spavaće sobe
Dnevne sobe

Namještaj po mjeri
Crna Gora

Namještaj po mjeri za stan, kuću, hotel ili poslovni prostor pravimo sa sviješću da stvaramo vaš dom, dom za vaše goste ili vaše radno mjesto u kome ćete provesti najveći dio vašeg života, a to nije nešto što biste trebali prepustiti bilo kome. Ne prilagođavajte vaš prostor namještaju, prilagodite namještaj vašem prostoru.

Namještaj po mjeri
01

U vrijeme masovne proizvodnje namještaja, odabirom pravljenja namještaja po mjeri birate sigurnost, kvalitet i dugotrajni namještaj prilagođen baš vašem prostoru. Namještaj pravljen po mjeri vam omogućava da maksimalno iskoristite prostor koji imate, prilagodite dizajn prema vašim željama i stvorite dom ili poslovni prostor koji odražava vaš jedinstven stil. Svaki komad namještaja koji izađe iz naše fabrike opravdava povjerenje naših kupaca. Odabirom svakog pojedinačnog elementa, materijala i boje vašeg namještaja po mjeri, bićete sigurni da ste odabrali proizvod koji se do posljednjeg centimetra i do najmanjeg detalja uklapa u estetiku vašeg doma. Bilo da imate ideju ili vam je potrebno rješenje i pomoć pri odabiru, naš tim vam je uvjek na raspolaganju da svojim iskustvom i savjetima pomogne pri izboru idealnog rješenja za izradu vašeg namještaja. Važno nam je da svaki komad namještaja koji napravimo govori o mjeri visokog kvaliteta kojom se vodimo, sa druge strane, naš cilj je da namještaj priča vašu jedinstvenu priču, zato ga pravimo po vašoj mjeri i ukusu. Vaše je da zamislite, a naš zadatak je da isporučimo proizvod koji će premašiti vaša očekivanja.

Pločasti namještaj
Dizajn
Besplatan 3D projekat stana, ukoliko poručite kompletan namještaj po mjeri kod nas.

03/06

5/5
Google Recenzije
5/5
700+
Opremljenih

enterijera

Namještaj po mjeri
05

3D dizajn enterijera

U našoj ponudi je i 3D dizajn enterijera. Ako želite da izvučete maksimum iz vašeg stana ili poslovnog prostora, predlažemo da kompletan dizaj prepustite našem dizajnerskom timu. Upotrebom programima za 3D dizajn enterijera i projektovanje namještaja mogućnost greške se svodi na minimum, a vi dobijate mogućnost 3D vizualizacije vašeg prostora.
Besplatan 3D projekat enterijera dobijate ukoliko kompletan namještaj po mjeri poručite kod nas.

Stvaramo dom

Kada opremamo stan, hotel ili poslovni prostor mi stvaramo vaš dom, dom za vaše goste ili vaše radno mjesto u kome ćete provesti najveći dio vašeg života, a to svakako nije mala stvar i nešta što biste trebali prepustiti bilo kome. Orion je firma koja proizvodi namještaj visokog kvaliteta. To podrazumjeva prije svega odvojeno vrijeme da upoznamo sve vaše želje i zamisli, primjenu najmodernijih dizajnerskih i tehničkih rješenja, upotrebu pločastih materijala renomiranih svjetskih brendova (Egger, Kronospan, Kaind), kvalitetnih mehanizama (Blum, Hettich, Samet, GTV), a posvećenost detaljima i kontrola kvaliteta su na izuzetno visokom nivou.

Klasično ili moderno

Opremanje enterijera namještajem je jedan jako složen proces ukoliko se izvodi kvalitetno. Kreće se od upoznavanja klijenta i njegovih želja, a zatim definisanja okvirnih smjernica šta želi da postigne opremanjem konkretnog prostora.? Da li je cilj da dizajn bude minimalistčan ili sadržajan, da li prostor treba da bude jednostavan ili visoko funkcionalan, je li poželjniji klasičan ili moderan dizajn enterijera.

Kvalitet kao imperativ​

Orion proizvodi namještaj po mjeri visokog kvaliteta. Kao firma koja kontinuirano izvozi namještaj u najrazvijenije evropske zemlje prilagodili smo našu proizvodnju evropskim standardima i trudimo se da taj standard kvaliteta donesemo i na tržište Crne Gore.
Ono što je kod nas uvijek zagarantovano jesu posvećenost klijentu i njegovim zahtjevima, kvalitet same proizvodnje i pažnja posvećena detaljima.

Prema vašem budžetu

Prilikom izrade namještaja po mjeri koristimo materijale različitih cjenovnih razreda (od svjetskog lidera poput Eggera, preko Kaindla pa do AGT i Kronospana) u zavisnosti od konkretnog zahtjeva kupca. Kantovanje može biti klasično ili poliuretansko (vodootporni bezbojni kant). Isto se odnosi i na mehanizme (Blum, Hettich, Samet, GTV), kao i na sama dizajnerska i tehnička rješenja koja variraju od evropskih noviteta pa sve do klasičnih već ustaljenih sistema. Naša firma nudi širok izbor opcija prilikom kreiranja vašeg namještaja po mjeri, što nam omogućava da se prilagodimo vašem budžetu i zahtjevima.

Namještaj po mjeri

Kuhinja po mjeri

Kuhinja je mjesto na kojem se rađa magija toplog doma. Uživajte u spremanju hrane za sebe i najmilije okruženi najmodernijim kuhinjskim namještajem napravljenim specijalno za vas. Svojim kupcima pružamo mogućnost da odaberu svaki detalj njihove nove kuhinje po mjeri, a mi koristimo svoje znanje, iskustvo i vještine da napravimo kuhinju koja koristi sve potencijale prostora za koji je pravljena. Sposobnost da se prilagodimo inovacijama omogućava nam da odgovorimo na sve dizajnerske i estetske zahtjeve naših kupaca. Ukoliko želite modernu kuhinju, napravljenu specijalno po mjerama vašeg doma, kontaktirajte nas, a mi smo tu da realizujemo sve vaše zamisli!

Namještaj po mjeri

Spavaće sobe po mjeri

Čovjek provede trećinu života spavajući: za vaš miran san, odaberite udoban i kvalitetan namještaj za svoju spavaću sobu. Kombinujte stil sa funkcionalnošću i kreirajte prijatno okruženje koje je prilagođeno vašim potrebama i odgovara vašem ukusu. Bilo da želite raskošnu spavaću sobu sa velikim garderoberima ili minimalistički uređen prostor sa jednostavnim elementima, naš tim napraviće namještaj za spavaću sobu po vašoj zamisli. Najmodernije tehnologije u pravljenju namještaja omogućavaju nam da kombinujemo različite materijale i kreiramo kvalitetan, jedinstven i dugotrajan namještaj.

Namještaj po mjeri

Ormari po mjeri

Obogatite svoj prostor ormarima rađenim po mjeri vašeg doma. Svaki ormar koji izađe iz naše fabrike napravljen je sa posebnom pažnjom i brigom o detaljima, tako da se do posljednjeg centimetra uklapa u vaš prostor. Nudimo veliki izbor materijala i elemenata koje možete da odaberete za spoljašnjost i unutrašnjost vašeg ormara, koji će savršeno odgovarati potrebama vašeg doma. Bilo da želite da maksimalno iskoristite prostor i učinite ga vizuelno većim ili da specijalno izrađenim ormanom estetski doprinesete izgledu vaših soba. Pogledajte našu galeriju i odaberite neki od postojećih modela ili sami osmislite dizajn ormara po vašoj mjeri. Naš tim je spreman da vam pomogne u odabiru idealnog rješenja za vas i da sve vaše zamisli sprovede u djelo!

Namještaj po mjeri

Predsoblja po mjeri

Predsoblje je prva prostorija koju vidite kad se vratite kući, oplemenite ga najkvalitetnijim pažljivo dizajniranim namještajem po mjeri. Ukoliko želite da iskoristite maksimalno prostor u svom predsoblju, preporučujemo vam izradu multifunkcionalnih cipelarnika po mjeri. Naš tim vam nudi idealna rješenja za male prostore, izradu ormara i cipelarnika koji mogu poslužiti kao klupa za obuvanje cipela sa čivilukom za odlaganje garderobe. Imamo širok izbor opcija prilikom kreiranja vašeg namještaja po mjeri, što nam omogućava da se prilagodimo vašem budžetu, zahtjevima i svim veličinama prostorija za koje izrađujemo namještaj.

Namještaj po mjeri

Dnevne sobe po mjeri

Vaša dnevna soba je mjesto gdje provodite najviše vremena, mjesto okupljanja, popodnevnog odmaranja i uživanja, zato je važno da se u njoj osjećate prijatno i udobno. Odaberite najbolje rješenje za vašu dnevnu sobu, a mi ćemo ga sprovesti u djelo. Kod nas udobnost ne pati zbog estetike, a znamo da su obje kategorije bitne prilikom izrade namještaja za dnevnu sobu. Važno nam je da svaki komad namještaja koji napravimo govori o mjeri visokog kvaliteta kojom se vodimo, sa druge strane, naš cilj je da namještaj priča vašu jedinstvenu priču, zato ga pravimo po vašoj mjeri i senzibilitetu vašeg doma. Neka vaš izbor bude udoban i kvalitetan namještaj za dnevnu sobu, koji će savršeno odgovarati svim vašim estetskim zahtjevima.

Namještaj po mjeri

Stolovi po mjeri

Sto je centralni dio svake prostorije, zato se trudimo da svaki naš sto da jedinstveni pečat prostoriji u kojoj se nalazi. Od malih klupskih stolova do stolova za konferencijske sale: tu smo da odgovorimo na sve vaše zahtjeve. Prilikom izrade stolova koristimo različite vrste materijala da bismo postigli željeni utisak. Bilo da želite moderan sto u kombinaciji metala i drveta ili se radije odlučujete za klasičan drveni sto, mi smo tu da uložimo iskustvo, kvalitetne materijale i vrijeme kako bismo napravili baš onakav sto kakav ste zamislili. Nije nam važno da li je u pitanju jedan sto koji izrađujemo za trpezariju u nečijem domu, ili set stolova za velike hotele, u svaki komad namještaja ulažemo jednaku pažnju i garantujemo kvalitet i izdržljivost.

Namještaj po mjeri

Komode i police po mjeri

Kvalitetna polica ili komoda ne samo da doprinosi efikasnom korišćenju prostora, već i sobu u kojoj se nalazi čini ljepšom i i potpunijom. Bilo da imate sopstvenu zamisao kako bi vaša idealna polica trebalo da izgleda, ili Vam je potrebna pomoć i savjet našeg stručnog tima, mi smo tu da vaše ideje sprovedemo u djelo. Za sve police koje izlaze iz naše fabrike garantujemo izdržljivost i dugotrajnost. Bilo da na njima čuvate knjige ili vrijedne uspomene i fotografije, naše police odgovoriće svakom vašem zahtevu i doprineti izgledu vašeg doma. Iskoristite naše iskustvo i predanost kvalitetu i izmaštajte policu ili komodu po mjerama vašeg doma, naš zadatak je da ostvarimo sve vaše zamisli.

Namještaj po mjeri

Kancelarijski namještaj po mjeri

Kvalitetan i lijepo osmišljen kancelarijski namještaj predstavlja lice vaše firme i biće svakodnevno izložen velikoj količini habanja. Važno je da kancelarijski namještaj koji odaberete za vašu firmu bude napravljen kvalitetno i da odiše elegancijom kako bi vaši klijenti stekli pozitivan prvi utisak. Ako se pak odlučite na rad od kuće, koji postaje sve zastupljeniji, ulaganjem u kvalitetan namještaj osiguraćete sebi prijatniji, efikasniji i udobniji rad. Naše iskustvo u izradi kancelarijskog namještaja pomoći će vam da odaberete komade namještaja koje pravimo po vašoj mjeri, a koji će odgovarati potrebama vašeg radnog prostora.

Namještaj po mjeri
01
Namještaj po mjeri
Kuhinje po mjeri
Dizajn Enterijera

Želite li da opremimo i vaš stan? Kontaktirajte nas

Namještaj po mjeri

ORION D.S.

Broj telefona

E-mejl za detaljan upit

Volimo da dogovaramokreiramosarađujemo

Imate ideju? Mi je sprovodimo u djelo!

E-mail: sasa@orionds.me
Telefon: +382 (0)67 562 506

Lokacija

bb Ibarska, Pljevlja
84210, Crna Gora

Tagovi

Drvena vrata, drvena ulazna vrata, drvena sobna vrata, drveni prozori, drveni dvokrilni prozori, drveni trokrilni prozori, namještaj po mjeri, pločasti namještaj, Crna Gora, Pljevlja, Podgorica, Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bar, Ulcinj, Nikšić, Danilovgrad, Kolašin, Bijelo Polje, Mojkovac, Berane, Rožaje, Andrijevica, Plužine, Gusinje.

Sva prava zadržana © 2023. Orion DS d.o.o. - Izrada sajta Crna Gora by AbakusWeb

Koristimo „kolačiće“ kako bi pružili što bolje korisničko iskustvo.
Explore
Drag