Skip links
Grilje
Kapci
Crna Gora

Grilje i kapci
Crna Gora

Grilje i kapci su važan deo prozora jer štite vašu stolariju od svih spoljašnjih atmosferskih uticaja, daju dodatni šarm i individualnost vašem domu, ali su i dodatna sigurnosna zaštita.

Kapci
Drvena stolarija

Zašto kapci?

Bilo da ugrađujete prozore naše firme, ili već imate ugrađene prozore, bitan dio održavanja stolarije su kapci, jer produžavaju životni vijek stolarije štiteći je od sunca, kiše, snijega i vjetra. Takođe, ako vam je tokom dana potrebna hladovina i zamračen prostor, vaš izbor svakako treba da budu kvalitetni kapci. Važno je da kapci koje birate za svoje prozore budu dobrog kvaliteta, kako bi bili dugoročno funkcionalni i estetski prihvatljivi, a pouzdani kapci ponekad predstavljaju dodatnu značajnu sigurnosnu zaštitu. Nudimo vam širok izbor kvalitetnih drvenih grilja i kapaka, koje izrađujemo po mjeri vaših prozora vodeći računa o tome da se savršeno uklapaju uz spoljašnji izgled vašeg prostora.

Grilje
Drvena stolarija

Zašto grilje?

Za razliku od kapaka koji u potpunosti zakrivaju prozor, grilje zbog ugradjenog mehanizma koji ostavlja mogucnost djelimičnog otvaranja i propuštanja svjetlosti. Iako jednako efikasno produžavaju životni vijek stolarije štiteći je od sunca, kiše, snijega i vjetra, imaju veću fleksibilnost zbog mogućnosti djelimičnog otvaranja. Grilje koje ugrađujemo su dobrog kvaliteta, kako bi bili dugoročno funkcionalni, a mehanizam otvaranja besprijekorno funkcionisao, takođe, ukoliko su kvalitetno odrađene, grilje predstavljaju dodatnu sigurnosnu zaštitu na vašem domu. Nudimo vam širok izbor kvalitetnih drvenih grilja koje izrađujemo po mjeri vaših prozora vodeći računa o tome da se savršeno uklapaju uz spoljašnji izgled vašeg prostora.

Drvena Stolarija Crna Gora - Drveni Porzori
05

Kvalitet i pouzdanost

Grilje i kapke izrađujemo od izdržljivih vrsta drveta a uz pomoć finalne obrade i korišćenja kvalitetnih premaza dobijate proizvod otporan na starenje i vremenske uticaje, kojem nije potrebno mnogo održavanja. Zahvaljujući upotrebi samo najkvalitetnijih okova, možete biti sigurni u dugoročnu besprijekornu funkcionalnost grilja i kapaka koje izađu iz naše fabrike.

Širok izbor dizajnerskih rješenja

Bilo da želite jednostavno dizajnersko rješenje ili imate na umu eksperimentisanje sa spoljašnjim izgledom vašeg doma ili hotela, nudimo vam širok izbor boja, kombinovanje elemenata i atraktivne metalne elemente kapaka i grilja.

Grilje i Kapci - Drvena Stolarija Crna Gora
01
Grilje
Kapci
Drvena Stolarija

Želite li da opremimo i vaš stan? Kontaktirajte nas!

Grilje i Kapci

ORION D.S.

Broj telefona

E-mejl za detaljan upit

Koristimo „kolačiće“ kako bi pružili što bolje korisničko iskustvo.
Explore
Drag