Skip links
Orion DS d.o.o. Pljevlja, Crna Gora

Misija firme

Naša misija nije da ispunimo želje klijenta. Naša misija je pomoći klijentu da definiše svoje želje, a da nakon toga prevaziđemo njegova očekivanja.

— Drvena stolarija i namještaj po mjeri

01. Početak

Firma je krenula sa radom 1993 . godine kao mala radionica u kojoj su radili njeni vlasnici da bi danas došla do pozicije lidera na tržištu Crne Gore u oblasti drvene stolarije.

02. Odgovornost

Poštovanje dogovora, poštovanje rokova i poštovanje standarda kvaliteta su 3 osnovna stuba na kojima firma OrionD.S. počiva, i od svog osnivanja pa sve do danas trudili smo se da opravdamo povjerenje svakog našeg klijenta.

03. Kvalitet

Riječ kvalitet je tako često korišćena fraza da je izgubila svoju vrijednost jer se koristi isprazno i rijetko bude i pokušaja da se njeno značenje ispoštuje. Za nas je kvalitet zaista imperativ, od kvaliteta samog proizvoda do kvaliteta usluge koju pruzamo klijentu.

04. Detalji

Posvećenost detaljima je ta koja dodaje magiju proizvodu i čini razliku između prosječnog i premium proizvoda. Stoga se svi završni radovi obavljaju ručno i sa puno pažnje kako bi bili sigurni da će svaki prozor, svaka vrata ili komad namještaja koji izađe iz naše fabrike biti u skladu sa našim brendom i sa očekivanjima naših kupaca.

Kada kažemo kvalitet, to i mislimo.

Kada govorimo o kvalitetu proizvoda krećemo od pravilnog izbora kvalitetnih materijala koji čine osnovu za dalji proces proizvodnje. Primjenjujemo najmodernija rješenja za koja korisnik i ne zna da su tu ali mu u konačnici unapređuju kvalitet svakodnevnog života. Okovi i mehanizmi koji se ugrađuju u velikoj mjeri utiču na kvalitet finalnog proizvoda pa stoga na našim prozorima možete naći AGB ili Siegenia okove, dok na namještaj ugrađujemo Blum, Hettich, ili Sammet mehanizme.

Maksimalna posvećenost klijentu kao sastavni dio kvalitetne usluge

Pod kvalitetom usluge uvjek ističemo jednu stvar, posvećenost klijentu. Kao porodična firma, svakom kupcu pojedinačno posvećujemo maksimalnu pažnju bez obzira na veličinu i tip posla. Za nas je svaki novi klijent naš novi prijatelj pa stoga volimo lično da se upoznamo tako što ćemo organizovati prezentaciju proizvoda u našem izložbenom prostoru kako bi se kupac uvjerio u kvalitet proizvoda i ozbiljnost poslovanja. Nakon prezentacije utvrđujemo vaše specifične želje i zahtjeve i zajedno pokušavamo da dođemo do najboljeg rješenja. Naravno uvjek smo dostupni za sve pozive i pitanja klijenta ukoliko je nešto ostalo nerazjašnjeno ili vam je pak potrebna određena sugestija.

Grilje i Kapci - Drvena Stolarija Crna Gora
01
Namještaj po mjeri
Drveni Prozori
Drvena Vrata
Drvena Stolarija

Želite li da opremimo i vaš stan? Kontaktirajte nas!

Namještaj po mjeri, drvena Stolarija - Pljevlja Crna Gora

ORION D.S.

Broj telefona

E-mejl za detaljan upit

Koristimo „kolačiće“ kako bi pružili što bolje korisničko iskustvo.
Explore
Drag