Naši proizvodi su spoj evropskog iskustva i kvalitetnih materijala.

Res, non verba.

ORION DS

D.O.O.“ORION-D.S.“ preduzeće iz Pljevalja je specijalizovano za proizvodnju građevinske stolarije od drveta i namještaja od drveta, univera i medijapana. Proizvodnja se obavlja na automatizovanim mašinama koje garantuju visok kvalitet naših proizvoda. Građevinska stolarija: prozori, balkonska vrata, ulazna vrata, unutrašnja vrata, grilje i kapci su spoj evropskog iskustva i kvalitetnih materijala koji nude maksimalan kvalitet, uštedu u zagrijevanju prostorija i dugotrajnost. Namještaj je savremenog dizajna, modernih boja od univera i medijapana kao i namještaj od drveta modernih ali i klasičnih linija.

Za toplinu doma u skladu sa prirodom – mi smo pravi izbor!

Orion-DS

Orion DS Pljevlja

Drveni prozori

Orion DS Pljevlja

Drvene grilje i kapci

Seasonal Fruits

Ulazna vrata

Unseasonal Fruits

Unutrašnja vrata

Naši proizvodi su spoj evropskog iskustva i kvalitetnih materijala

Prema Vašoj želji možemo napraviti nove i jedinstvene modele stolarije, bezbroj kombinacija dizajna, vrste drveta i vrste završne obrade. Uz našu stolariju u vašem domu imaćete maksimalnu udobnost uz maksimalno iskorišćenje toplotne energije.

Pravim izborom završne obrade naša stolarija će se savršeno uklopiti u svaki ambijent. Dozvolite da Vaša mašta i naš rad ne poznaju granice. Res, non verba - Djela, ne riječi. Naš stari, provjereni moto!


SUŠARA

SUŠARA u kojoj se vrši sušenje građe je automatizovana, kompjuter diktira njen rad na optimalnih 12% vlažnosti ( +2%, -2% ). Pošto je prošla proces sušenja daska smrče koristi se za dalju obradu.
Stolarija se proizvodi u standardnim dimenzijama, a takođe i prema dimenzijama kupca.Staklo

NISKOEMISIONO TERMOIZOLACIONO STAKLO KLIMA GARD
(četiri godišnja doba) poznatije u narodu kao vakumirano dvoslojno debljine 20mm (4+12+4) ugrađujemo u naše prozore. Na zahtjev kupca u prozore možemo ugraditi i druge pakete stakla dvoslojno debljine 24mm (4+16+4), troslojno debljine 33mm (4+12+4+9) itd. Međuprostor između stakala punimo ARGONOM. Zastakljenjem prozora KLIMA GARD staklom postižemo kvalitetnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Dihtovanje prozora

DIHTOVANJE prozora postiže se sa dva nezavisna gumena dihtunga, koji su ugrađeni u oba falca prozorskog rama što omogućava najveći nivo dihtovanja. Na donjem horizontalnom ramu prozora pored gumenog dihtunga ugrađena je eloksirana okapnica sa prorezima za oticanje vode. Zahvaljujući navedenim karakteristikama proizvodi iz našeg proizvodnog programa imaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Šarke

TROKRAKE ŠARKE prečnika 16mm koje su predviđene da nose veće terete koristimo za okivanje: balkonskih, ulaznih i unutrašnjih vrata a takođe i prozorskih krila koja prelaze standardom utvrđene dimenzije, tako da ista besprekorno funkcionišu bez obzira na svoju težinu.

Ljepila

LJEPILO vodootporno D4, “RAKOLL” – GXL – 4PLUS su čuveni brend NJemačke firme H.B.FULLER koja koristimo u proizvodnji : prozora, vrata, grilja, kapaka i namještaja, garantuju sigurnu vezu svih spojeva na našim proizvodima.Zašto je baš drvo pravi izbor za Vas.

Toplotna izolacija

Drvena stolarija pruža najbolju toplotnu izolaciju. Tako značajno smanjujete troškove kako za grijanje tako i za hlađenje prostorija u kojima boravite. Na toplotnu izolaciju stolarije u velikoj mjeri utiče i toplotna propustljivost stakla. Uobičajena propustljivost stakla u termo paketu 4-16-4 iznosi 1,1 w/m2K.

Zvučna izolacija

Pri odabiru stolarije jedan od faktora na koje posebno obraćamo pažnju je njena zvučna izolacija. Drvo ima najbolji stepen zvučne izolacije. Isto kao i kod toplotne i kod zvučne izolacije veliku ulogu ima kvalitet i vrsta stakla koje se ugrađuje u stolariju.

Dugotrajnost proizvoda

Drvena stolarija postoji već vjekovima i u stalnoj je evoluciji. upotrebom novih tehnologija i načina obrade drveta znatno se i povećao i njen stepen dugotrajnosti. Danas se koriste veoma kvalitetni materijali pri završnoj obradi tako da se njen vijek višestruko produžava.

Ekološki proizvod

Drvo je prirodan organski materijal koji se u građevinskoj tehnici upotrebljava od davnih vremena. jedna od njegovih najvažnijih karakteristika je prirodna razgradljivost. Drvo se uvijek može ponovo preraditi, a ako ne čovjek, priroda će sama (bez pratećih štetnih pojava) drvo preraditi.


orion pljevlja

DA VAŠA KUĆA BUDE TOPLI DOM - ORION

Kontaktirajte nas

D.O.O. Orion-DS

Ibarska bb, 84210 Pljevlja, Crna Gora

Čolović Saša

+382 (0)67 562 506

sasa@orionds.me

Čolović Dejan

+382 (0)67 562 507

dejan@orionds.me


Kontakt Forma